Koronavírus

2020.03.29. 12:00

A szocialisták is segítenek a járvány elleni védekezési munkában

Megyénkben is megkezdődött hétvégén azoknak a csomagoknak a kiszállítása, melyeket a Magyar Szocialista Párt parlamenti frakciótagjainak képviselői fizetéséből vásárolt a szervezet.

A tizenöt millió forintos keretösszeget tisztítószerekre, fertőtlenítőkre és védőfelszerelésekre fordították, s az akció részleteiről pénteken délután, Debrecenben tartott sajtótájékoztatót Bódi Judit megyei és Madarasi István városi elnök.

A politikusok arról is tájékoztattak, hogy mind a megyeszékhelyen, mind pedig Hajdú-Bihar többi településén is megkezdődik hétvégén a szájmaszkok, fertőtlenítők, tisztítószerek, valamint a tartós élelmiszer szétosztása. A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a szocialista párt aktivistái és segítői időseknek, rászoruló családoknak házhoz szállítják az előkészített csomagokat.

Bódi Judit hangsúlyozta továbbá, hogy a felsorolt, fontos eszközökön kívül Balmazújvárosba – a helyi önkormányzattal együttműködve – egy oxigénkoncentrátort is eljuttatnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában