helyi kultúra

2019.11.22. 10:33

Két évtized három órában Nádudvaron

Változatos és színvonalas műsorral készültek a vezetők az alapítvány jubileumára.

Fotó: Marján László

A 20 éves Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány november 16-ai, háromórás gálaműsorán a szervezők igyekeztek felvillantani minél több emléket és sikert az eltelt és igen tartalmas két évtizedből. Élménydús és nívós szombat estének lehettek résztvevői a nézők a művelődési központban.

Az estet dr. Takácsné Baranyai Etelka kuratóriumi elnök vezette, a vendégekkel pedig Pavluskáné Sulyok Júlia alapító tag beszélgetett.

Kiállítással

Vendégek voltak: Barna Sándorné, a kuratórium egykori elnöke, Polgár Csaba színművész, dr. Lajtos Nóra író-költő, valamint az alapfokú művészeti iskola tanárai: Gríger Judit, Szűcs Henriett, Gyöngyösi Sándor táncpedagógus, továbbá a művészeti iskola egykori diákjai közül Danka Bernadett, Domán Csaba, Lövei Sándor és Tóth Viktor, továbbá Zombori Judit és az SZSZK nyugdíjasklubjának néptáncosai, illetve a Kéknefelejcs Citerazenekar. A programhoz kiállítás kapcsolódik az alapítvány húsz évéből, és az általa támogatott Junior Prima díjas fiatal tehetségek, a népművészet ifjú mesterei – Antal Imola, Demeter Anita, Széles Zsolt és Vancsa Boglárka – munkáiból.

Marján László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában