idősek világnapja

2019.10.11. 09:02

Egy ajándék délután az időseknek

Szép gesztussal kedveskedett az időseknek a Csökmői Nyugdíjasokért Egyesület és a Csökmői Idősek Klubja az idősek világnapja alkalmából.

A programon Szakálné Papp Zsuzsa intézményvezető, Nagy Tibor polgármester és Angyal Jánosné, az egyesület vezetője köszöntötte a megjelent szépkorúakat. Ezt követően műsort adtak a helyi óvodások, Ifj. Tóth Gyula és a Kankalin Citeraegyüttes, a Csökmői Népdalkör tagjai, a szeghalmi Százszorszép Mazsorettcsoport, a Csökmői Ifjúsági Fúvószenekar.

Közben megtörtént a „Csökmő 800 nagyija” pályázat eredményhirdetése is. Az öttagú zsűri döntéséről, a beérkező pályamunkák elbírálásáról néhány szép gondolat kíséretében Szabó Gyula református lelkész tájékoztatta a jelenlévőket. Nagy volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy kit rejt a jeligés nyertes pályázat. Fülöp Dezsőné, Jutka néni meghatottan lépett ki átvenni a díjjal járó ajándékot. Nem is gondolta, hogy unokái benevezik a megtisztelő címre. Az estét a Barátok közt sztárja, R. Kárpáti Péter és társai zárták egy vidám, zenés időutazással, ahol jól ismert slágerek és humoros, olykor elgondolkodtató versek, monológok hangzottak el.

B. Kiss Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában