nyíradony-aradványpuszta

2019.07.08. 18:08

Befejeződött az ovi fejlesztése

Nyíradony Város Önkormányzata mintegy 72 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a Nyíradony-Aradványpusztán lévő óvoda épületének fejlesztésére.

bty

Fotó: Nyíradonyi Önkormányzat

A fejlesztés keretében az épület általános felújítása történt meg, melyben az épület hőszigetelésére, összes homlokzati nyílászáróinak cseréjére került sor. Az akadálymentesítés keretében kiépült az akadálymentes rámpa és az akadálymentes mosdó.

Felújításra került még a fűtési és elektromos rendszer, emellett az óvodára vonatkozó előírásoknak megfelelően kialakításra kerül belső átalakítás által elkülönítő helyiség, valamint szülő/akadálymentes mosdó is.

Nyíradony Város Önkormányzata több mint 38 millió forint saját forrást biztosított a beruházás megvalósításához az épületben található főzőkonyha épületrészének felújításával.

A projekt keretében bútorok, udvari játékok, értelemfejlesztő játékok valamint egyéb eszközök beszerzésre is sor került.

Nyíradonyi Önkormányzat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában