Helyi közélet

2019.03.02. 12:32

Csak színház és más semmi: továbbra is debreceni szereplőkkel

Budapest - Schell Judit és Klem Viktor újra együtt a közkedvelt magyar sorozatban.

Budapest - Schell Judit és Klem Viktor újra együtt a közkedvelt magyar sorozatban.

Ki ne szeretne bepillantani a színház függönyein túlra, és meglesni, mi történik a kulisszák mögött?

A Csak színház és más semmi magyar gyártású sorozat erre is apellál, és az epizódokban szerelemmel, féltékenykedéssel, drámával és humorral mutatják be a szereplők, milyen a művészvilág – az olvasópróbától a premierig.

A szériából eddig három évadot láthatott a közönség. A negyedik, egyben befejező évad első epizódja ma este veszi kezdetét a Duna Televízión, és nyolc héten keresztül szombatonként láthatják a színház szerelmesei. A sorozatban két debreceni színész is feltűnik, a főszereplők egyike Schell Judit, aki Báthory Alindát alakítja, míg a rendező Topor Máté szerepében Klem Viktort láthatjuk.

A korábbiakkal ellentétben hat helyett most nyolc epizód kerül képernyőre. A Csak színház és más semmi története eddig minden szezonban egy színházi darab próbafolyamatát követte végig, ez a legutolsó etapban sem lesz másképp.

A produkció új részeinek forgatása tavaly májusban kezdődött, 76 napon keresztül tartott, és minden eddiginél több külső helyszínen dolgoztak – tudtuk meg a sorozatwiki.hu oldalról. Ezúttal egy zenés előadás, a Napfény hotel próbájába tekinthetnek be a tévézők.

A Komédiás Színház élete ugyanolyan pezsgő, mint ahogy azt az előző évadokban megszokhattuk, sőt Dénes (Szervét Tibor), az igazgató úgy dönt, hogy felújítják az épületet, ami új színt visz a társulat életébe.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában