Helyi közélet

2019.03.19. 14:30

360 fokos videó: a ralisok idén is felszántották a salakpályát

Debrecen - Évek óta bevett szokás, hogy március 15-én tartják a KZ Invest Kupa első fordulóját Debrecenben – így volt ez idén is.

Debrecen - Évek óta bevett szokás, hogy március 15-én tartják a KZ Invest Kupa első fordulóját Debrecenben – így volt ez idén is.

Bereczki Norbert, az autós körverseny szervezője megosztotta velünk, hogy ebben az évben – csakúgy, mint tavaly – 130 nevező hajtotta kocsiját a győzelemért. Köbcentiméterenként kiosztott kategóriákban indultak, és háromszor három kört kellett teljesíteniük, s a legjobb idejüket vették figyelembe a rangsorolásnál.

Van, aki először, van, aki sokadjára

Hevesi László egy bordó BMW-vel elsőnek jelentkezett a megmérettetésre, öccse buzdítására.

- Autószerelő vagyok, így nem áll tőlem távol ez a közeg. A barátaim régóta űzik ezt a sportot, így arra gondoltam, én is kipróbálom magam – fogalmazott a debütáló pilóta.

A lelátón ülve egyáltalán nem volt érezhető, hogy László elsőként versenyzett, szinte ugyanolyan gyors és magabiztos volt, mint rutinos társai.

Kuti János már 5 éve szerelmese a salakralizásnak.

- Gyermekkoromban sokat jártunk ki a Simararingbe, ahol magával ragadott a miliő, amit ott tapasztaltam. Azóta nincs megállás, elkezdtük építgetni az autókat, és végre itt kötöttünk ki, hogy már van egy olyan autóm (egy BMW M3), amivel aggodalmak nélkül bármilyen versenyre be tudok nevezni.

A kupa következő állomása Nyíregyházán lesz, május elsején.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában