Helyi közélet

2017.12.28. 14:35

Ágoston Tibor kilépett a Jobbikból

Debrecen - Ágoston a Jobbik debreceni frakciójából is kilép, a jövőben független képviselőként kíván részt venni a közgyűlés munkájában.

Debrecen - Ágoston a Jobbik debreceni frakciójából is kilép, a jövőben független képviselőként kíván részt venni a közgyűlés munkájában.

A debreceni közgyűlés decemberi ülésén történt események miatt a Jobbik Debreceni Alapszervezete belső vizsgálatot indított, és elnökségi ülés keretében kívánta Ágoston Tibor önkormányzati képviselőt meghallgatni a közgyűlésben tett kijelentésével kapcsolatban. Ágoston Tibor egy nappal a tervezett elnökségi ülés előtt írásos nyilatkozatot tett, melynek értelmében azonnali hatállyal lemond a Jobbikban betöltött valamennyi tisztségéről, és kérte párttagsága megszüntetését is - olvasható Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik debreceni frakcióvezetőjének közleményében. Ágoston Tibor egyúttal közölte, hogy a Jobbik debreceni frakciójából is kilép, a jövőben független képviselőként kíván részt venni a közgyűlés munkájában.

Mint az a frakcióvezető közleményéből kiderül, a Jobbik debreceni elnöksége Ágoston Tibor döntését tudomásul veszi, egyúttal felszólítja mandátumának visszaadására is.


[related-post post_id="3713649"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában