Helyi közélet

2017.11.08. 09:51

Szatírt fogtak Debrecenben

Debrecen - A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Debrecen - A rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A Debreceni Rendőrkapitányság szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 59 éves bökönyi lakos ellen.

A gyanúsított 2017. november 5-én 9 óra körül Debrecen-Apafán az úttest mellett leparkolt személyautójával, majd a jármű mellett szeméremsértő módon mutogatni kezdte magát és önkielégítést végzett egy arra sétáló nő előtt. A sértett gyorsan továbbment, azonban ekkor a férfi beszállt a kocsijába és követni kezdte a nőt, majd megállt előtte, kiszállt a járműből és újra szeméremsértő módon viselkedett.

A rendőrök az esetről történt feljelentést követően adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították és november 7-én Debrecenben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az illetőt előállították a rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták. A megalapozott gyanú szerint a bökönyi lakos 2017 júliusa és szeptembere között három alkalommal Debrecen, Apafán mutogatta magát szeméremsértő módon.

A férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését. Az eljárás jelenlegi szakaszában a gyanúsított szabadlábon védekezhet - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában