Helyi közélet

2017.09.20. 12:49

Rezsicsökkentés klímával

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Napjainkban a modern fűtési technológiák forradalmát éljük.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Napjainkban a modern fűtési technológiák forradalmát éljük.

A régi, elavult fűtési rendszerek helyett sorra jelennek meg a különböző innovatív technológiák, melyek között a klímával való fűtés számos előnye miatt az élvonalban van. A mai klímaberendezések sok helyen már teljesen átvették a fűtés irányítását gazdaságosabb, költséghatékonyabb tulajdonságai miatt. S, hogy miért is éri meg klímával fűteni? Ungvári Pétert, a King Klíma Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük.

Egy gombnyomással

Klímával fűteni olcsóbb, mint gázzal, mivel a klíma a felhasznált energia többszörösét termeli meg, így az egyike a leggazdaságosabb fűtési módszereknek. Használatával jelentősen csökkenthetjük fűtésszámlánkat."

–  Komfortos, hisz egy gombnyomással elérhetjük a kívánt hőmérsékletet otthonunkban, mellőzve a fatüzeléssel járó mindennapos gondokat. A korszerű, wifivel felszerelt klímák esetében pedig bárhol is vagyunk, telefonunk segítségével szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét. Más fűtési rendszerrel ellentétben a klímával való fűtési módszernek nincs égésterméke, így nem kell tartanunk különböző mérgezésektől, s míg a legtöbb fűtési rendszernél jelentősen megnő a szálló por mennyisége, a klíma a szűrőberendezésnek köszönhetően megszűri a port és szennyeződéseket és tiszta, allergén mentes levegőt juttat otthonunkba.

A klímaberendezések széles skálájának köszönhetően mindenki megtalálja a színben, méretben és formában leginkább otthonába illő készüléket, amely például a radiátorokkal ellentétben a modern design-nak köszönhetően lakásunk dísze lehet.

Károsanyag-mentes

A XXI. század emberének globális feladata a környezet védelme. Fontos, hogy olyan fűtési megoldást válasszunk, amellyel megkíméljük az erdőket és nem szennyezzük a levegőt. A klíma tökéletes választás, mivel nem keletkezik égéstermék, ezáltal semmilyen káros anyagot nem juttat környezetébe.

Éljünk zöld otthonban, hogy a jövő is élhessen! – zárta gondolatait a cégvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában