Helyi közélet

2017.07.04. 15:49

Egymást érték a kerékpáros balesetek Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Három ízben helyszíneltek a megye rendőrei biciklis baleset miatt hétfőn.

Hajdú-Bihar - Három ízben helyszíneltek a megye rendőrei biciklis baleset miatt hétfőn.

Egy személyautó közlekedett 2017. július 3-án 8 óra körül Hajdúnánáson, a Berzsenyi utca felől a Sillye Gábor utca irányába, amikor a Bocskai utca kereszteződéséhez érve eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy elektromos kerékpárossal, majd elhajtott a helyszínről. A hajdúnánási rendőrök a helyszínre mentek és széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a baleset feltételezett okozóját. A 29 éves helyi nő elmondta a járőröknek, hogy semmit nem észlelt az ütközésből. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy fiatalkorú lány közlekedett kerékpárjával 2017. július 3-án 13 óra körül Hajdúsámson-Sámsonkertben, az Egres utcában a Sörte utca felől a Szűcs utca irányába. A biciklis a Szűcs utca kereszteződéséhez érve eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Volkswagen típusú személyautóval. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Egy férfi kanyarodott a kerékpárjával 2017. július 3-án 19 óra 20 perc körül Balmazújvárosban a Debreceni útfélre egy kapubejáróból, amikor eddigi tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Renault típusú gépkocsival. A kerékpáros az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában