Helyi közélet

2017.06.15. 15:41

Két tömött hátizsákkal távozott a derecskei betörő

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy élelmiszerboltba.

Berettyóújfalu - A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy élelmiszerboltba.

Egy üzlet vezetője tett bejelentést a rendőrségre 2017. május 24-én 4 óra körül arról, hogy berettyóújfalui élelmiszerboltjának betörésről adott jelzést. A rendőrök a helyszínre mentek, miközben figyelmesek lettek egy táskákat cipelő férfira, akit igazoltattak. Átvizsgálták a ruházatát, és megtalálták a boltból ellopott édességeket, ruhaneműket valamint ékszereket.

A rendőrök elfogták a 20 éves H. Istvánt, előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított betörte a bolt bejárati ajtajának üvegét, bemászott az üzlethelyiségbe, és magához vett két hátizsákot, amelyeket telepakolt.

A rendőrök a derecskei lakossal szemben 2017. június 12-én befejezték a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat továbbították az ügyészség részére.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában