Helyi közélet

2016.01.12. 13:48

Láthatósági eszközöket kaptak a kisdiákok

Berettyóújfalu - A láthatósági eszközökről és a biztonságos közlekedésről tanultak a berettyóújfalui diákok.

Berettyóújfalu - A láthatósági eszközökről és a biztonságos közlekedésről tanultak a berettyóújfalui diákok.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársa Vágner Tamás c. r. főtörzszászlós tartott játékos foglalkozást 2016. január 12-én Berettyóújfaluban, a József Attila Általános Iskola Széchenyi István Tagiskolájában. Az első és második osztályos diákok részvételével megtartott képzésen a balesetmentes közlekedés szabályaival, valamint a láthatóságot elősegítő eszközök használatának fontosságával ismerkedhettek meg az iskolások.

A program végén a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság ajándékait - láthatósági mellényeket, fényvisszaverő csíkot és fluoreszkáló karkötőket - vehették át a tanulók. Az iskola biciklitárolójában több diák kerékpárján is megnézték, rajta vannak-e a biztonságos közlekedéshez szükséges tartozékok. Az előadás célja a gyermekek biztonságos és szabálykövető közlekedésre történő nevelése és a gyermekbalesetek megelőzése volt.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában