Helyi közélet

2015.02.06. 12:15

Színház az egész világ!

Debrecen - A <em>Csodálatos vagy, Júlia</em> című darabbal, Détár Enikő főszereplésével folytatódik február 19-én a Lovarda Pódium előadássorozat a Kassai úti rendezvényközpontban.

Debrecen - A Csodálatos vagy, Júlia című darabbal, Détár Enikő főszereplésével folytatódik február 19-én a Lovarda Pódium előadássorozat a Kassai úti rendezvényközpontban.

William Somerset ­Maugham Színház című regényének színpadi feldolgozását láthatja a közönség a Lovarda Pódium soron következő műsorán, amelyet Verebes István álmodott színpadra és Détár Enikő játssza a darab színésznőjét, aki nem képes különbséget tenni valódi élete és a szerepei között.

Ahogy Maugham a múlt század első felében elképzelte egy díva életét, azt Szabó István tíz évvel ezelőtt filmben is megörökítette a Csodálatos Júlia című alkotásában. A színház azonban nagyban különbözik a filmtől, a színészek személyes jelenléte, a darab közben pergő poénok és a világslágerek – például a My way – élő megszólalása egyaránt egyedülálló atmoszférát teremt a Lovardában a történethez, melyben a házas színésznő beleszeret egy fiatal férfiba, aki azonban korban hozzáillő párt választ magának, akit viszont a Détár Enikő által alakított színésznőnek kellene a pályán elindítani. A játék és a valóság azonban összekeveredik, a nézők pedig egy igazi színház a színházban élményt kaphatnak február 19-én este hét órától.

HBN–SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában