Helyi közélet

2014.11.07. 08:51

Új platformon debütált a debreceni fejlesztők játéka

Debrecen - A Bugs vs. Aliens már Android operációs rendszerű okos készülékekre is letölthető.

Debrecen - A Bugs vs. Aliens már Android operációs rendszerű okos készülékekre is letölthető.

Mint arról korábban beszámoltunk iOS-rendszerre tervezett játékukkal hatalmas sikert aratott a debreceni Tordai Jácint és játékfejlesztő csapata. A Bugs vs. Aliens azonban most már androidos készülékekre is elérhető, érdemes kipróbálni, hiszen eltér az eddig megszokott futkározós játékokról.

Korábban a HAON-on már beszámoltunk róla, hogy ezt a felkapott stílusú játékot a debreceni fejlesztők két történetbeli csavarral újították meg. Egyrészt dobták az eddigi egy főszereplős modellt, s csapatot adtak a játékosok kezébe, amivel lehetővé tették nekik a strategizálást, taktikázást, s így nagyobb elköteleződést is értek el. A másik ötletük, hogy bogarak lévén két szintes a pálya, mivel egyrészt a földön is tudnak szaladni, másrészt repülni is képesek, s ezzel duplájára nőtt a játéktér.

Mindehhez kialakítottak egy monetizációs ökoszisztémát, aminek a lényege, hogy a kezdő játékostól a profiig mindenki tud játékpénzt költeni a játékban amellett, hogy a játék ingyenesen letölthető.

HBN


Ha kedvet kaptál a játék letöltéséhez, kattints erre a linkre.


Debrecen – A gond csak az, hogy a bevételek az alkotók helyett a kalózok „zsebét” dagasztják.


Debrecen – Ki mondta, hogy nem lehet sikert elérni földönkívüliekkel és bogarakkal?!


Szóljon hozzá Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="466">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában