Helyi közélet

2014.09.26. 19:56

Sztárokkal jön a Marica grófnő

Debrecen - Egyedülálló koprodukcióra készül a Csokonai Színház.

Debrecen - Egyedülálló koprodukcióra készül a Csokonai Színház.A Budapesti Operettszínház jól ismert szólistái a debreceni teátrum prózai tagozatával és énekkarával együtt mutatják be Kálmán Imre talán legnépszerűbb operettjét, a Marica grófnőt.

Sokan ismerik már a romantikus történetet, melyben sok szemfényvesztésen, galibán és szenvedésen keresztül is győzedelmeskedik végül a szerelem. A jól ismert történet azonban mindig új és új színében jelenik meg a sok csalafintaságnak és a szellemes párbeszédeknek köszönhetően, így ezúttal sem érdemes kihagyni. A jelenkori operettjátszás elismert művészei, többek között Fischl Mónika, Vadász Zsolt és Kerényi Miklós Máté lépnek színpadra a különösen látványosnak ígérkező zenés előadásban. A produkció rendezője pedig nem más, mint a Kossuth-díjas Kerényi Miklós Gábor. A debreceni társulatot a régi kedvencek: Oláh Zsuzsa, Csikos Sándor és Dánielfy Zsolt képviselik majd. Az október 10-i bemutatóra már folynak a táncos és énekes próbák a Kossuth utcai épületben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában