Helyi közélet

2014.09.10. 12:24

Sok-sok nevetést ígérő szerelmi háromszög

Debrecen - Nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is hódított.

Debrecen - Nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is hódított.

Még kaphatók jegyek elővételben a Lovarda Pódium szeptember 11-i, első őszi előadására, a Bermuda háromszög című vígjátékra.

Telt házas igény

Esztergályos Cecília és Voith Ági játssza a főszerepét annak a komédiának, amely az őszi színházi évadot nyitja a Lovardában: a Broadway-darab nemcsak a tengerentúlon, de hazánkban is meghódította a közönséget, a Karinthy Színház által létrehozott előadást most a Fregoli Színház hozza el Debrecenbe.

A kőszínházak komoly darabjai mellett a könnyedebb szórakozásra is vevő közönség a tavaszi előadások alkalmával megerősítette, hogy komoly – telt házas – igény van a nevetést és nevettetést zászlajára tűző programsorozatnak. A holnap este 19 órától kezdődő vígjáték egyértelműen ebbe a sorba illeszkedik: a főszereplő hölgyeket lányaik Las Vegasban helyezik el egy korosabbak számára fenntartott apartmanba, ám ők még nem érzik idejét valónak az élet pezsgéséről való lemondást. Megismerkedve a Magyar Attila által alakított kiégett csábítóval, aki valójában csak le akarja húzni a nőket, szerelembe esnek a hölgyek, és egymástól függetlenül, egymásról nem is tudva találkozgatnak és dőlnek be a gaz Don Juan trükkjeinek. A történet és a színészek felszabadult játéka folyamatos derűt és kacagást ígér a nézőknek.

HBN-SzL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában