Helyi közélet

2014.09.10. 13:19

Hamar meglett a lopott táska

Debrecen - Miután a Készenléti Rendőrség járőrei adatgyűjtést végeztek, a körzeti megbízottak pedig rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopta a sértett táskáját Debrecenben.

Debrecen - Miután a Készenléti Rendőrség járőrei adatgyűjtést végeztek, a körzeti megbízottak pedig rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopta a sértett táskáját Debrecenben.Egy férfi 2014. szeptember 9-én 10 óra 48 perckor telefonon arról értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, hogy a debreceni Lehel utcán ismeretlen tettes ellopta a táskáját.

A bejelentést követően a Készenléti Rendőrség egyenruhásai azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. A beszerzett információk és a kapott személyleírás alapján a helyi rendőrök rövid időn belül azonosították és otthonában elfogták L. Jenőt, akit bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták.

A 41 éves férfinél tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított táskát, melyet a sértettnek visszaadtak. A Debreceni Rendőrkapitányságon a terhelttel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában