Helyi közélet

2014.08.06. 08:51

Megkérdeztük: Ön vállalt-e az idén nyári munkát?

Debrecen – Egy óvodában voltam közszolgálaton, illetve mezőgazdaságban kukoricát csomagoltam – árulta el Koroknai Krisztina.

Debrecen – Egy óvodában voltam közszolgálaton, illetve mezőgazdaságban kukoricát csomagoltam – árulta el Koroknai Krisztina.

– Vállaltam, közszolgálati munkát végeztem egy kézművestáborban, egy-egy hétig tartó turnusban, ahol a gyerekeknek kellett segítenem – nyilatkozott lapunknak Bugjó Noémi.

– Nem vállaltam nyári munkát a koromból kifolyólag, hiszen még fiatal vagyok hozzá. Később szeretnék például szórólapot osztani vagy akár árufeltöltést is vállalnék egy multinacionális cégnél – mondta Veres Boglárka.

– Az idén még nem kereshettem munkát, jövőre azonban szívesen besegítenék egy kutyamenhelyen az állatok iránti szeretetemből kifolyólag – hallhattuk Nyilas Krisztinától.

– Tiszafüreden, a strandon vállaltam munkát. A tavalyi nyaramat is ott töltöttem, akkor jegyeladóként, most ruhatárosként. A munkákat mindkét évben az egyetem miatt vállaltam – fogalmazott Fekete Judit.

– Nem vállaltam munkát, de nem bántam meg. A szabadidőmet így pihenéssel tudtam tölteni a családom és barátaim körében – osztotta meg velünk Sorbán Kitti.

HBN-BL | Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában