Helyi közélet

2014.05.29. 08:42

A MÉH telepen érték utol a tolvajt - Rendőrségi hírek a megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Az egyenruhások 46 személyt állítottak elő, ebből 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt indított eljárást egy kabai férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 28-án 6 óra 40 perc körüli időben Kabán, az egyik élelmiszerüzletbe bement egy férfi, aki egy doboz sajtot rejtett a zsebébe, majd az áruval fizetés nélkül távozott. Az eladók észrevették a lopást, ezért visszatartották a tolvajt és telefonon értesítették a rendőrséget. A bejelentést követően az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták és a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították az 52 éves férfit, akit a rendőrök meghallgattak, majd szabálysértési őrizetbe vettek. A kabai lakos 72 órán belül bíróság elé áll.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 28-án 13 óra 19 perckor egy berettyóújfalui lakos telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, mert észrevette, hogy a szomszédja udvaráról valaki ellopta a vasat. A bejelentő elmondta, hogy a sértett a tolvaj után ment. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást az ismeretlen tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A járőrök a tudomásukra jutott információkat követően a helyi MÉH telepre mentek, ahol elfogták a 32 éves férfit, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. Az egyenruhások a helyi lakost meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A járőrök 2014. május 29-én 2 óra 15 perc körüli időben Debrecenben, a Piac utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a hajdúhadházi lakos ellene a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították a 22 éves J. Sándort, akit a nyomozók őrizetbe vettek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában