Helyi közélet

2014.01.09. 12:48

Elektronikai cikkeket loptak, bíróság elé kerülnek

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a két debreceni férfival szemben.

Debrecen - A Debreceni Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a két debreceni férfival szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét 2013. december 10-én 17 óra 50 perc körüli időben telefonon értesítette az egyik debreceni bevásárló központ biztonsági őre arról, hogy az előző napon az egyik üzletből két férfi elektronikai cikket tulajdonított el és a pénztártól fizetés nélkül távoztak. Az őr közölte az ügyeletvezetővel, hogy a tettesek újra visszatértek a boltba.

A bejelentést követően a helyszínre érkező járőrök a két tolvajt elfogták és előállították a kapitányságra.

A nyomozók a 19 éves N. Ábelt és a 21 éves U. Andrást kihallgatták, amely során a gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték.

A helyi lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a napokban továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában