Helyi közélet

2013.12.02. 13:59

Grafika készült a rablóról

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 09000-281/2013. bűnügyi számon rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. november 29-én 10 óra 40 perc körüli időben, Debrecenben egy pénzintézet Füredi úti fiókjába ismeretlen tettes fegyverrel vagy annak utánzatával bement és az alkalmazottól pénzt követelt. A pénzintézet munkatársa megnyomta a pánikgombot, melynek hatására a rabló zsákmány nélkül, egy kerékpárral elmenekült.

Az elkövető egy 45-55 év körüli, 175-180 cm magas, normál testalkatú férfi, akinek az arca feltűnően pirospozsgás. A bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kabátot, fekete színű sapkát, fekete alapon barna mintás sálat viselt és egy fehér színű, vázon fekete feliratos mountain bike típusú kerékpárral hagyta el a helyszínt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri vagy bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, illetve fehér színű mountain bike típusú kerékpárt az elmúlt időszakban eladott vagy kölcsön adott, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-20/436-6766 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában