Helyi közélet

2013.10.31. 10:47

Újra Folkmásfélnap Debrecenben

Debrecen - A Hétmérföldes Kulturális Egyesület a nagy érdeklődésre való tekintettel természetesen idén is - immár kilencedik alkalommal - megrendezi a Debreceni Folkmásfélnapot.

Debrecen - A Hétmérföldes Kulturális Egyesület a nagy érdeklődésre való tekintettel természetesen idén is - immár kilencedik alkalommal - megrendezi a Debreceni Folkmásfélnapot.

A 2012-es rendezvényen több, mint 1000 érdeklődő hallgathatta meg az ország és a régió kiemelkedő népzenekarait, énekeseit.

  • Helyszín: a Debreceni Hajdú Táncegyüttes székháza, Debrecen, Hatvan utca 32.
  • Időpont: 2013. november 8 - 9.
  • Az idei program is remélhetőleg mindenki számára fogyasztható lesz, hiszen november 8-án és 9-én ismét Debrecenben köszönthetünk többek között olyan előadókat, mint Szalonna és Bandája, a Kunos Tamás (Csík Zenekar) és barátai elnevezésű formáció, a Dobroda Zenekar, vagy a Cimbaliband.

    Azok se maradjanak otthon, akiknek az autentikus népzenével szemben a feldolgozásokra dobban meg jobban a szívük, hiszen fellép egy feldolgozásokat játszó formáció a Szabó Balázs Bandája is, ami igazi csemegének ígérkezik.

    A koncerteket követően hajnalig tartó táncházi örömzenét ígérnek a résztvevő zenekarok.

    Link és részletes program:

    Itt a helyed, ne hagyd üresen!

    Kiegészítő programok:

  • IX. Folkmásfélnap Kupa - néptáncos és népzenész csapatok számára
  • VI. Bográcstündér főzőverseny - kizárólag női csapatok számára
  • A Folkmásfélnap Kupára, valamint a Bográcstündér Főzőversenyre Rózsavölgyi Bálintnál +36/30/3727886 és Ferenczy Csabánál +36/30/5256396, illetve [email protected] címen lehet jelentkezni. Határidő: 2013. november 7.

    Várunk mindenkit nagy szeretettel!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában