Helyi közélet

2013.07.18. 19:09

Campus: Társaságban az igazi

Debrecen - A dán Nabihát ki nem hagynák a meghallgatandók közül.

Debrecen - A dán Nabihát ki nem hagynák a meghallgatandók közül.Nagyon sokan érkeztek a Campusra sátrakkal, kisebb-nagyobb társaságban. Ilyen csoportot alkot Barta Judit, Pásztor Éva, Drengobák Diána és Varga Szabolcs is, mindannyian a Debreceni Egyetemen tanulnak vegyészmérnök szakon. Amikor arról kérdeztük őket, hogy miért jöttek el a fesztiválra, szinte egyöntetűen – milyen meglepő! – azt mondták: a jó buli és a zenei csemegék érdeklik őket. Amit ki nem hagynának, az a Brains, a Punnany Massiff, a Kiscsillag, a Quimby, a Tankcsapda és Nabiha fellépése.

A mádi és újfehértói lányok egymást beszélték rá a részvételre, míg a debreceni fiú rutinos campuszos, eddig mindegyik debreceni fesztiválon ott volt, a Vekeri-tavit is beleértve.

A csapat úgy tervezi, hogy végig, vasárnap délelőttig maradnak és a magukkal hozott két sátor nyújtotta kényelmet fogják élvezni. Legfeljebb a közelben lévő strandra mennek majd át.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában