Helyi közélet

2013.04.15. 11:16

Kordonok között autózhatunk

Debrecen - Újabb forgalomkorlátozás lép életbe a villamospálya építés miatt.

Debrecen - Újabb forgalomkorlátozás lép életbe a villamospálya építés miatt.Szünetelő gyalogátkelő és parkolóhelyek, leszűkített útszakaszok: komoly erőkkel folytatódik a 2-es villamospálya kivitelezése – és ezzel együtt a közlekedés korlátok közé szorítása az érintett területeken.

Péntektől (április 12.) kezdődően – várhatóan egy hónapig – a Füredi út Dózsa György utca - Nádor utca csomópontjában végzendő alépítmény-, vágány-, felsővezeték- és útépítési munkálatok miatt a Nádor utcai (a kispiac és a templom közötti) gyalogátkelőhely és kerékpárút ideiglenesen megszűnt. A kereszteződésben az autósok a Böszörményi út és az Egyetem sugárút irányába továbbra is 1-1 forgalmi sávon közlekedhetnek. (Az Ősz utca – Nádor utca irányából jobbra, egyenesen és balra is kihajthatnak.)

Forgalmirend-változás lép életbe hétfőn (április 15.) a Bethlen utca – Hunyadi János utca – Mester utca kereszteződésben is. A csomópont Bethlen utcai torkolatában (az Egyetem sugárút felől) várhatóan június közepéig útszűkület lesz. Ez idő alatt az autósok a Bethlen utcán az Egyetem sugárút és a Hatvan utca irányába is 1-1 forgalmi sávon közlekedhetnek, így a megszokottnál hosszabb menetidőre és torlódásra kell számítaniuk.

A Bethlen utca Egyetem sugárút felé vezető oldalában található parkolói a csomóponttól kezdve 135 méter hosszan – az egy-egy sávon történő zökkenőmentes közlekedés fenntartása érdekében – ideiglenesen megszűnnek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában