Helyi közélet

2012.11.08. 07:40

Útmutató az ezotéria-divat dömpingjében

Debrecen - Az ezotéria sokak számára zűrzavaros és a valóságtól távol eső eszméket jelent, amelyekért jó pénzeket lehet kérni, de csak összezavarják az emberek fejét.

Debrecen - Az ezotéria sokak számára zűrzavaros és a valóságtól távol eső eszméket jelent, amelyekért jó pénzeket lehet kérni, de csak összezavarják az emberek fejét.Természetesen ilyen is van, és egyesek az emberek naivitását, csodavárását kihasználva valóban sok pénzt össze tudnak szedni - de az igazi ezotéria nem ilyen. A mérce, hogy - noha a materializmustól távol álló eszmékben gondolkodik - mennyire tud a hétköznapi életünkben, fejlődésünkben, önismeretünkben, kapcsolatainkban, másokhoz és a világhoz való viszonyainkban segíteni.

Valóban nem könnyű eligazodni a hasznos tanítások, segítő módszerek és a biznisz- és gagyi- ezotéria dömpingjében. Ebben segíthet Szabó Judit „Az ezotéria árnyékoldala” című előadása, melyet november 9-én (pénteken) 16 órától tart a Simonffy utcai ifjúsági házban; nem csak a témára fogékonyakat, de a szkeptikusokat is várják! (Belépőjegyes.)

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában