Helyi közélet

2012.10.25. 17:10

DKV - Pénteken több változást is eszközölnek a közlekedésben

Debrecen - Megállóhelyet helyez át két helyen a DKV, s a kis Loki pénteki mérkőzése miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani!

Debrecen - Megállóhelyet helyez át két helyen a DKV, s a kis Loki pénteki mérkőzése miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani!

Megállóhely változás két helyen

2012. október 26-án (pénteken) üzemkezdettől a Derék utcán, a Vincellér utca irányába található Holló László sétány elnevezésű megállóhely ismét az eredeti helyére kerül.

Szintén holnaptól (október 26., péntek) a Kossuth utcán található, Bányai Júlia Általános Iskola elnevezésű megállóhelyen burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek.

Az autóbuszok és trolibusz a jelenlegi megállóhelytől 80 méterrel visszább (a Piac utca felé) kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg a munkálatok befejezéséig.

 

Forgalomkorlátozás a LOKI meccs idején

A DVSC-DEAC – Nyíregyháza SPARTACUS FC NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében 2012. október 26-án (pénteken) 13.30-tól előreláthatólag 22.00-ig a 23Y-os autóbusz a következő terelőútvonalon közlekedik.

Veres Péter utca felé: Nagyerdei körút - Martinovics utca - Zákány utca,

Doberdó utca felé: a Baksay Sándor utca - Pattantyús utca - Zákány utca - Martinovics utca - Nagyerdei körút terelőútvonalon közlekednek.

A járatok a Veres Péter utca felé a Hadházi út 92. megállóhelyet nem érintik.

Megértésüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában