Helyi közélet

2012.07.19. 17:10

Hozzászólás - Elnyomja a friss erdei levegőt

Debrecen - Az Erdőspuszta hotel vendégei is szenvedik az ATEV-es autók által hordozott bűzt.

Debrecen - Az Erdőspuszta hotel vendégei is szenvedik az ATEV-es autók által hordozott bűzt.A Elvileg nincs büdös az autó után címmel közöltünk cikket a Napló július 18-i, csütörtöki számának 3. oldalán arról, hogy egyes lakossági bejelentők kellemetlen szagokra panaszkodnak. A hatóságok szerint - bár még a környzetvédelmi felügyelőség vizsgálata nem zártult le - minden rendben van. Cikkünkhöz a megjelenés napján az alábbi hozzászólás érkezett.

Minden nap

"Debrecenben, a Panoráma-Diószegi út kereszteződésében megtalálható Erdőspuszta Club Hotel**** alá kívánja támasztani a Hajdú-bihari Naplóban július 19-én megjelent cikk állítását, miszerint sok esetben orrfacsaró és elviselhetetlen szag terjeng a közvetlenül a szállodánk melletti közúton elhaladó élelmiszer- és állati hulladékot szállító autók után, amely mind szállóvendégeinket, mind pedig Fenyves Vendéglőnk éttermi vendégeit zavarja. Különösen az erdei panorámás teraszunkon helyet foglaló vendégeink számára okoz kényelmetlenséget a szituáció, akik sokkal inkább vágynak gasztronómiai élményekre, mintsem kellemetlen és kiábrándító szagokra. Az állati tetemeket szállító autó szinte minden nap ugyanabban az időpontban - nem egyszer hétvégén, szombati napokon - halad el az épület mellett, s a szag percekig belengi - avagy elnyomja - az amúgy friss, erdei levegőt.

Nagy örömmel töltene el bennünket, ha az ügyben mielőbb megoldás születne."

 

Az Erdőspuszta Club Hotel**** szálloda igazgatója, Gráf Orsolya

 

Korábban írtuk az ATEV kapcsán:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában