Helyi közélet

2008.10.08. 06:18

Merre van a kiút?

<p><EM>"Szeretnék ebből a kilátástalan, nyomorúságos helyzetből kilábalni, újra talpraállni. Lezüllöttem, feldúltam mindent, és mindenkivel a kapcsolatomat</EM>" - írja olvasónk.</p>

A családdal is, de szeretném velük is visszaállítani a viszonyomat.

Emberileg mindenkivel, akivel hibáztam. Talán nem itt kéne pontot tenni a végére, ugyanis nem csak ennyit érdemelnek azok, akik segítettek rajtunk, így lezárni undorító lenne.

Emberileg biztos, hogy nem ennyit érdemelnek. Szeretném újrakezdeni az életemet, de már ebben a korban senki nem segít.

Én nagyon szeretnék talpraállni, viszont nincs, aki segítsen. Most két esély van, vagy az öngyilkosság vagy pedig a vegetálás.

Mindkettőt megpróbáltam, sajnos egyik sem vált be. Szociális jellegű intézményben egy lakhatási lehetőség kellene, munkalehetőséggel együtt. Nem tudom mennyi van még hátra, de nagyon jó lenne ezt a keveset így leélni. Nyugdíjas vagyok, leszázalékolt. Jó lenne egy ilyen helyet találni, de senki sem segít, hogy megtaláljam. Jelenleg megtalálható vagyok a ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kht. Szociális és Egészségügyi Központban.
Bársony János,Debrecen

  • Rosszabb lett a debreceni hajléktalan helyzet?
  • Hajléktalanok nevére vesznek autót
  • Nálunk kifizetődik a diploma
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában