Helyi közélet

2008.09.10. 18:22

Zebrán ütöttek el egy lányt

<p>Debrecen - A kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késő délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca kereszteződésében. <dia width="900" height="700" alt="Zebrán ütöttek el egy lányt 2008.09.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Zebr_n__t_ttek_el_egy_l_nyt_2008_09_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Zebrán ütöttek el egy lányt 2008.09.10." /></a></dia><br /> &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Gyalogos-baleset.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A HAON helyszíni adatai szerint a lány a baleset után eszméletét vesztette, de a gyorsan helyszínre érkező mentősök stabilizálták állapotát, és kórházba szállították. Sérüléseinek mértékét a későbbi vizsgálatok fogják pontosítani.

Információink szerint a gyalogos a zebrán akart átjutni az út túloldalára, mikor a neki balról érkező autós elütötte. A helyszíni intézkedések ideje alatt rendőri irányítás mellett tudott haladni a forgalom. A baleset pontos részleteit még vizsgálják a rendőrök.

 • Még életveszélyben az anyuka
 • Trabantot, motort loptak
 • Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában