Helyi közélet

2008.06.23. 17:03

Akcióban akadt fönn…

<p>Debrecen közelében lévő horgásztó parkolójában állt le az Opel Astra melyet június 08-án a délutáni órákban raboltak ki... Több hasonló eset történt megyénkben az elmúlt időszakban. A Debreceni Rendőrkapitányság, Gépjármű-felderítési Alosztályának nyomozói bűnügyi akciót szerveztek. Milyen eredménnyel? Olvassanak tovább!</p>

Autófeltörésekkel gyanúsítottak meg két férfit nemrég – értesültünk a debreceni rendőrkapitányságtól. A nyomozók még június 13-án este a Kishegyesi úton figyeltek fel egy gyanús gépkocsira.

A rendszám alapján ugyanis tudták, hogy a járművet júniusban két lopás helyszínén látták. Még 8-án egy Debrecenhez közeli horgásztó parkolójában törtek fel egy autót, amelyből női táskát vittek el két mobiltelefonnal, digitális fényképezőgéppel, és bankkártyával – közölte Szőke Bernadett sajtóreferens. A hadnagy hozzátette: a tolvajok összesen 60 ezer forint kárt okoztak. Öt nap múlva a Viola utcán törtek fel egy autót, amelyből GPS tűnt el.
Az említett Kishegyesi úti igazoltatás előállítással végződött: a járműben utazó 29 éves nyírlugosi és 33 éves vámospércsi férfit később meg is gyanúsították a fentebb taglalt bűncselekményekkel. Mindketten többször voltak már büntetve lopásokért.

  • Problémás vagyonok nyomában
  • Fegyveres rablás Debrecenben
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában