Helyi közélet

2008.05.07. 06:43

Egy tucatnyi nyári színházi este

<p>Debrecen – A Debreceni Nyári Színházi Estéket az elmúlt évek egyik sikerrendezvényének is tekinthetjük. Az idei kínálatban szórakoztató jellegű darabokkal várják a nézőket.</p>

A sikerre való tekintettel a Főnix Rendezvényszervező Kht. ebben az évben is a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola udvarán rendezi meg azt a 12 előadásból álló rendezvénysorozatot, amely – június 19-étől kezdve – közel egy hónapig nyújt kellemes, könnyed kikapcsolódást az érdeklődőknek.

A kínálatban szórakoztató jellegű darabokkal várják a nézőket, a komédiát, vígjátékot, bohózatot kedvelők érdeklődésére számítva.

A repertoárban olyan darabok szerepelnek, melyek már a filmvásznon is elkápráztatták a közönséget és elnyerték a nagyérdemű tetszését.

A miniszter félrelép és az Indul a bakterház méltán számíthat a debreceni színházrajongók érdeklődésére is.

A színházi évadok alatt nagy sikerrel játszott darabok iránt évről évre óriási az érdeklődés, ezért a korábbi éveknek megfelelően a hagyományos jegyértékesítésen kívül az idén is megtartják a bérletes konstrukciót.

Jegyárak: 2700 Ft. Bérletár: 11 000 Ft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában