Helyi közélet

2008.04.21. 07:10

Szépkorúak táncversenye Földesen

<p>Földes - Háromszázhúszan - köztük holland vendégek - vettek részt a Sárréten működő idősek klubjainak képviseletében a Földesen megrendezett, vasárnap hajnalig tartó szépkorúak első Sárréti táncversenyén.</p>

A Földesen működő Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület és Csontos János országgyűlési képviselő meghívására Földes és a térség idősek- és nyugdíjas klubjainak tagjai színes programmal, népi és modern táncok bemutatójával, cigánytánccal köszöntötték azt est vendégeit a Karácsony Sándor Általános Művelődési Központban.

Sokszor a fiataloknak is irigylésre méltó hangulatot hozó táncos esten Ficz Kálmán zenekara mellett a térségből érkezett fiatalok modern és hastánc bemutatója, valamint énekes műsora is szórakoztatta a jelenlévőket.

 

Végeredmény, résztvevők

1. Őszirózsa  Hagyományőrző Egyesület (Kaba)
2. Szivárvány Alapszolgáltatási Központ (Tetétlen)
3. Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület (Földes)
Különdíj: Takács Gyula, Takács Gyuláné és Kiss Imre, Kiss Imréné (Földes).

Résztvevők: Bárándi Nyugdíjasok Női Klubja, Szivárvány Alapszolgáltatási Központ Tetétlen, Őszirózsa Hagyományőrző Egyesület Kaba, Idősek Klubja Bihartorda, Nyugdíjasok Egyesülete Napsugár Klub Szerep, Őszirózsa Nyugdíjas Klub Földes, Komádi Nyugdíjasok Klubja, Sárgarózsa Tánccsoport Mozgáskorlátozottak csoportja Báránd, Nyugdíjas Klub és Népdalkör Egyesület Sárrétudvari, Nosztalgia Hagyományőrző Egyesület Földes. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában