Helyi közélet

2008.04.11. 08:10

Állásbörzén az IT Services

<p>Debrecen - Már csak szűk 2 hét és ismét érdeklődő fiatalokkal, céges partnerekkel találkozhatunk a Debreceni Egyetem Főépületének díszudvarában. Ezúttal az IT Services Hungary Kft.-vel ismerkedhetnek meg az olvasók.</p>

Harman Andrással, a cég debreceni szolgáltató központjának vezetője beszél az állásbörze szerepéről és a vállalatról.

- Az IT Services Hungary Kft.-t (ITSH) 2007-ben alapítottuk - kezdi a cég ismertetésével. - Vállalatunk a T-Systems Enterprise Services Gmbh. magyar leányvállalataként a T-Systems nemzetközi termelési láncának egyik fontos eleme.

A T-Systems multinacionális hátterének köszönhetően vállalati kultúránk meghatározó eleme a nemzetköziség, erre bizonyíték ügyfélkörünk is.
Az ITSH informatikai tanácsadási szolgáltatásokat lefedő széles portfolióján belül az informatikai megoldások karbantartására és kiszervezésére, valamint a fejlesztésre és a rendszerintegrációra összpontosít.

Amikor a budapesti székhelyű ITSH 2007. júniusában megnyitotta debreceni irodáját, a döntéshez nagyban hozzájárult, hogy a kelet-magyarországi informatikai és nyelvi szakképzés színvonala a legmagasabb igényeknek is megfelelt.

Az ITSH fontosnak tartja a helyi közösség támogatását, ezért döntött úgy a vállalat, hogy a debreceni szak- és felsőfokú képzések támogatására is gondot fordít. Ennek keretében járult hozzá a Mechwart András szakközépiskola informatikai laborának fejlesztéséhez, az Agrártudományi Centrum rendezvényeihez, valamint szorosan együttműködik több környékbeli felsőoktatási intézménnyel.

Ilyen munkatársakat

- Az IT Services Hungary Kft. folyamatosan fejlődik, és mind budapesti, mind debreceni irodánkba további kollégákat várunk - folytatja Harman András. - Alapvető filozófiánkhoz híven mi nem csupán állást kínálunk, hanem lehetőséget biztosítunk munkavállalóink számára, hogy multikulturális környezetben tegyék próbára tudásukat és szerezzenek munkatapasztalatokat.

Ezért olyan jelentkezőkre számítunk, akik szeretik a kihívásokat, és életük részéként végzik hivatásukat. Főként az informatika iránt érdeklődő, németül és angolul jól beszélő pályázók jelentkezésére számítunk, akik nyitottak arra, hogy folyamatosan fejlesszék magukat, mind az informatika mind az idegen nyelvek területén, és szívesen dolgoznának együtt egymást ösztönző, konstruktív csapatmunkára kész fiatalokkal.

A végzős hallgatóknak jelenleg teljes munkaidős pozíciókat tudnak kínálni, azonban a jövőben szeretnék a részmunkaidős lehetőséget is biztosítani. A folyamatos belső továbbképzések és szakmai tréningek miatt hosszú távra keresik a munkatársakat, ezért gyakornoki pozícióik egyelőre nincsenek. A következő években is lesznek nyitott pozícióik ezért az idén nem végző hallgatók jelentkezését is várják.

Ezt kínálják

A cég debreceni szolgáltató központjának vezetője elmondta azt is, hogy szeretnék megadni leendő, potenciális munkatársaiknak a lehetőséget a személyes tájékozódásra, és közelebbi betekintésre a cég tevékenységébe. Az állásbörzén találkozhatnak munkatársaikkal, akik személyes tapasztalataikról, az IT Services-nél elért sikereikről adnak tájékoztatást. A vezetők is részt vesznek a rendezvényen és szívesen válaszolnak minden felvetődő kérdésre. Tartanak cégbemutató prezentációt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában