Helyi közélet

2008.03.17. 14:54

Milyen játékokat látna szívesen a Vidámpakban?

<p>Debrecen - Új játék érkezett a Nagyerdei Kultúrparkba, a kukac hullámvasút. Ennek kapcsán kérdeztük meg a járókelőket, ők milyen új játékokat látnának itt szívesen? <dia width="850" height="630" alt="Megkérdeztük: Vidámpark 2008.03.17."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__Vid_mpark_2008_03_17_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: Vidámpark 2008.03.17." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Megkerdeztukvidampark_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Rég voltam utoljára Vidámparkban, a barátnőm viszont Disneyland rajongó, és szerinte kevés az, ami itt van, színvonalasabbnak kellene lennie, mint amilyen most.
Szabó Szilvia
tanuló

Személy szerint meg vagyok elégedve a Vidámpark játékkínálatával. Én leginkább a dodgemet szeretem, az pedig itt is megtalálható, úgyhogy nem vágyom másra.
Karalyos Tamás
tanuló

Ha rajtam múlna, akkor én paintball pályát alakítanék itt ki. Igaz, az nem kisgyerekeknek való, de így az idősebbek számára is vonzó lenne ellátogatni a Vidámparkba.
Kálmánczi Antal
hallgató

Ide elsősorban a kisgyerekekkel járnak a szülők, felnőttek nem próbálják ki a játékokat. Inkább Pesten, mert ott több a lehetőség, nagyobb a választék.
Olajos Szabina
tanuló

Extrémebb játékok is elkelnének itt, például nagyobb óriáskerék, kicsit veszélyesebb hullámvasút, mert így a felnőttek közül is többen elmennének.
Égerházi Boglárka
tanuló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában