Helyi közélet

2008.03.21. 06:57

Mi történt Hajdú-Biharban az éjszaka során?

<p>Hajdúnánás, Debrecen - Péntek&#160;hajnalban Hajdúnánás belterületén árokba borult személygépkocsihoz riasztották a mentőket, a katasztrófavédelem munkatársait és a rendőröket is. A mentők végül két könnyű sérültet szállítottak be a Kenézy Kórház traumatológiájára Debrecenben. <BR /></p>

Az éjszaka folyamán két helyszíni szemlét tartott a rendőrség:
A Dóczy utcán ismeretlen tettesek törtek be egy családi házba, ahonnan laptopot, készpénzt, playstationt és táskát vittek el 600 ezer forint kárt okozva ezzel.

A Csapó utcán egy üzlet kirakatát törte be ismeretlen elkövető, amivel 100 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.

Egy személyt állítottak elő az éjszaka szabálysértés elkövetése miatt.

 

Bérelt autóval loptak Debrecenben : Előzetes letartóztatásba került két férfit, akik a rendőrség gyanúja szerint egyebek mellett több motort is elloptak. A páros bérelt „puttonyos” autóval járta Debrecent.  

Zebrán ütötték el a biciklijét toló férfit : Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba azt a férfit, akit egy személyautó ütött el csütörtökön kora este Debrecenben, a Faraktár és a Szenczi Molnár Albert utcák kereszteződésében.

Balhé Debrecenben: megverték az ellenőrt : A munkájukat végző parkoló ellenőrök után ment egy „dühös” - mint kiderült, korábban megbírságolt - autós, aki „sérelmezte” a rá kirótt büntetést.

Vasúti talpfák semmisültek meg a tűzben Konyárnál: Csütörtök késő délutánig 10 esetben riasztották a tűzoltókat avartüzek miatt Hajdú-Biharban – értesültünk a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól. Konyár- Sóstónál mintegy 5 hektáron égett a gaz (képeinken).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában