Helyi közélet

2008.03.04. 15:33

Levágott fejet találtak egy kapuban Ebesen

<p>Ebes – Nem a maffia, hanem valószínűleg kóbor kutyák hagyták a csonka borjúfejeket az ebesi tanya előtt, mely egy tíz éve bezáratott, de azóta is illegálisan működő szeméttelep szomszédságában van. &#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-levagottborjufejekebesen.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

Egy levágott tehénfejet talált ebesi házának kapujától pár méterre vasárnap délelőtt Boruzs Imre. Azonnal értesítette az önkormányzatot, hogy szállítsák el a dögöt. Másnapra ismét egy torzó éktelenkedett szinte ugyanott. Miután az önkormányzat gondnoka, Csige Lajos azt is elvitte, Boruzsék kérték, hogy a szeméttelepet pásztázó térfigyelő kamera felvételeit megnézhessék.

Gyanújuk szerint valaki a szomszédos – hivatalosan már tíz éve megszüntetett, de illegálisan még mindig működő – szeméttelepre hordta a veszélyes hulladékot, és onnan kerülhetett ki.

– Sajnos az állatok levágásakor keletkezett szemetet, amit még mindig ide hoznak, éjszakánként kóbor kutyák marcangolják szét – magyarázta Boruzs Imréné. Kérésüket nem tudták teljesíteni, mert a felvételeket csak Ebes jegyzője nézheti meg.

  • Molotov koktélt dobtak Kóka János házára
  • Molotov-koktélt dobtak egy családi házra
  • Molotov koktél szocialista politikusoknak
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában