Sziréna

2024.03.12. 19:21

Tények: a Faraktár utcai balesetben megsérült kisfiú is elhunyt a kórházban – fotókkal, videóval

A hírműsor úgy tudja, a kisfiú az édesapjával tartott hazafelé az iskolából, amikor a baleset történt.

Haon.hu

A március 4-i, Faraktár utcai baleset helyszíne

Forrás: Napló-archív

Háromra nőtt a Faraktár utcai karambol halálos áldozatainak a száma, miután a Tények információi szerint a balesetben életveszélyesen megsérült hétéves kisfiú is életét vesztette a kórházban.

Ahogy arról beszámoltunk, a március 4-i debreceni balesetben egy nő a helyszínen meghalt, majd a Csokonai Színház hétfőn közölte, hogy munkatársuk, a színházban operatagozati titkárként dolgozó Hunya Szilvia a kórházban hunyt el aznap.

A hírműsor úgy tudja,

a kórházban elhunyt kisfiú az édesapjával, az iskolából ment haza, az apa fogta a kezét, amikor az autók közéjük vágódtak.

A Tényeknek a rendőrség is megerősítette, hogy a balesetnek három halálos áldozata van. Az ügyben több ember halálát okozó közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomoznak.

Sajtóhírek szerint a balesetet a szürke autó 19 éves, friss jogosítványos sofőrje okozhatta, aki a belső sávból a külsőbe akart átsorolni, de nem vette észre a mellette haladó autót, nekicsapódott, majd ezután sodródtak a járdára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában