Sziréna

2023.12.15. 12:30

Vonattal ütközött egy autó Sárrétudvarinál, mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre - fotókkal, videóval

Haon.hu

Vonattal ütközött egy autó Sárrétudvarinál

Forrás: Tóth Imre

Vonattal ütközött össze egy személyautó Sárrétudvariban, a vasúti átjáró közelében. A vonaton a személyzettel együtt öten tartózkodtak, míg az autóban csak a vezetője utazott, aki beszorult - olvasható a katasztrófavédelem pénteki közleményében

A püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és kiemelték a vezetőt. A balesethez a társhatóságok járművei mellett mentőhelikopter is érkezett. 

Az Országos Mentőszolgálat portálunknak válaszolva közölte, hogy a helyszínről egy súlyos sérültet szállítottak légi úton kórházba.

Információink szerint a vonaton tartózkodók nem sérültek meg.

A MÁVINFORM szerint a vonat 11:15-kor indult  Püspökladányból Szeghalomra, a baleset délben történt. Mint írják, a helyszínelés és műszaki mentés végéig Püspökladány és Biharnagybajom között nem lehetséges a közlekedés. Biharnagybajom és Püspökladány között pótlóbusz közlekedik, amely Hosszúhát és Püspökladány-Vásártér megállóhelyet nem érinti.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában