Kék hírek

2023.12.05. 15:26

Tragédia Debrecenben, InterCity gázolt a Csapókert és Apafa között

A vonaton mintegy hatvanan utaztak, őket a következő járatra szállítják át.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / MW-archív

Kedd délután a Nyugati pályaudvarról 11.23-kor Nyíregyházára elindult Nyírség IC (IC 604) Debrecen-Csapókert és Apafa között elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette

– közölte a Mávinform kedd délután. 

A helyszínelés befejezéséig Debrecen és Apafa között a vonatok egy vágányon közlekedtek.

A balesetben érintett Nyírség IC (IC 604) utasait a katasztrófavédelem segítségével szállították át a helyszínen a következő, Debrecenből Záhonyba tartó személyvonatra (6216).

A Mávinform 16.45-kor azt írta, befejezték a helyszínelést, Debrecen és Apafa között ismét mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok. A késések fokozatosan csökkenhetnek, a menetrendszerű közlekedés az esti órákban állhat helyre a záhonyi fővonalon és a Debrecen-Mátészalka vonalon. A Nyíregyházáról 16.40-kor Debrecenbe induló vonat (6135) nem közlekedik, a Debrecenből 17.38-kor Záhonyba induló vonat (6266) pedig csak Nyíregyházától közlekedik.

A katasztrófavédelem honlapja az esettel kapcsolatban azt írta, Debrecen hivatásos tűzoltói a társhatóságokkal együttműködve dolgoztak a helyszínen. A szerelvényen mintegy hatvanan utaztak, a baleset miatt a vasúti közlekedés csökkentett sebességgel haladt az érintett szakaszon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában