Összefoglaló

2023.09.01. 08:10

Akkora baleset volt a Faraktár utcán, hogy a tűzoltóknak kellett kivágniuk a sofőrt a roncsból

Meg- és kidőlt fához, leszakadt ágakhoz is vonult a katasztrófavédelem. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Haon.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a debreceni Faraktár utcán

Forrás: katasztrófavédelem

Nyírábrány közelében útra dőlt egy fa, amelyet a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vágtak ki, áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti jelentésében. 

Platánfa egyik ága borult vezetékre Balmazújvároson, a Batthyány utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók kosaras járművön át, motoros láncfűrésszel vágták le az ágat. Később a Bem József utcába riasztották a tűzoltókat, ott egy fűzfa egyik ága hasadt le, az ágat szintén el kellett távoítani.

Zsákán, a 47-es számú főúton az úttest felé dőlt egy nyírfa. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.

Kora este egy autó egy villanyoszlopnak ütközött Debrecenben, a Faraktár utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autó vezetője beszorult az összeroncsolódott autóba, őt a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálatnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában