Rendőrség

2023.07.05. 14:50

Az iskolaőrök munkáját értékelték a vármegyei főkapitányságon

Forrás: police.hu

Az iskolaőrség működésének és tevékenységét értékelték kedden a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság tanácstermében, olvasható a police.hu-n. A rendezvényen részt vettek a vármegyében szolgálatot teljesítő iskolaőröket irányító vármegyei és helyi koordinátorok, valamint a szolgálattal érintett oktatási intézmények fenntartói, a szakképzési centrumok és a tankerületi központok vezetői.

A közlemény szerint a Illés Zoltán rendőr alezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes köszöntőjében elmondta, hogy az iskolaőri szolgálat fontos és megbecsült helyet foglal el a rendőrség feladatrendszerében. Kiemelte, hogy az oktatási intézményekben szolgáló iskolaőrök nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ezekben az iskolákban egyre kevesebb a rendbontó cselekmények száma. Megköszönte a programban részt vevő fenntartóknak, hogy segítik az iskolaőrök munkáját és, hogy a munkahelyeiken kollégaként tekintenek rájuk.

Az iskolaőrökkel rendelkező tanintézmények pozitív visszajelzést adtak az iskolaőrök munkájáról. A rendezvényen jelen lévő alap és középfokú oktatási intézmények fenntartói, szakképzési centrumok és tankerületi központok vezetői elismerően nyilatkoztak az elmúlt tanévben az iskolájukban dolgozó iskolaőrök tevékenységéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában