haon.hu video

2023.05.15. 15:15

Frissítve: Kamion és kisteherautó ütközött össze a 47-es főúton - fotókkal, videóval

Forrás: Tóth Imre

Baleset történt a 47-es számú főút 31. kilométerszelvényében május 15-én 14 óra 30 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adataink szerint Berettyóújfalu és Tépe között lévő körforgalomban két tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött - közölte a rendőrség

A helyszíni információink szerint a kamion pótkocsija akadt bele egy autómentő kisteherautóba. A baleset következtében az autómentő gépjármű fülkéjébe egy ember beszorult. A kamion hagymát és krumplit, míg a kisteherautó egy ipari takarítógépet szállított. Az ütközés következtében a kisteherautó ajtaja leszakadt. 

A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki a járműből - számolt be róla a katasztrófavédelem

Kérdésünkre válaszolva az Országos Mentőszolgálat közölte, hogy a helyszínre riasztott mentőegység egy személyt könnyebb sérülésekkel szállított a területileg illetékes kórházba.

A rendőrség 16 óra 30 perc után közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalan.

Információink szerint a rendőrség munkatársa segítette az arra közlekedőket, így elkerülve azt, hogy a torlódás alakuljon ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában