Összefoglaló

2023.03.02. 08:52

Tűz ütött ki egy garázssoron Debrecenben

A cívisvárosi tűzoltók emellett hármas és négyes karambolhoz is vonultak szerdán.

Késő garázstűzhöz vonultak a debreceni tűzoltók (illusztráció)

Forrás: MW-archív

Tűz keletkezett a nádasban Hajdúböszörményben, a Czégény út mellett szerda délután. A debreceni és  hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Menet közben lángra kapott egy autó Hajdúböszörmény közelében, az M35-ös autópályán. A jármű vezetője időben ki tudott szállni, így nem sérült meg. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Avar égett szerdán Hajdúsámsonban, a Táncsics utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Összeütközött három autó szerda késő délután Debrecenben, a Böszörményi út és Bartók Béla utca kereszteződésében. Az egyik autó vezetője a roncsba beszorult, őt a debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki, és átadták a mentőszolgálatnak.

Percekkel később ismét baleset történt. Négy autó ütközött össze az  M35-ös autópályán. Oda is Debrecenből vonultak tűzoltók a hajdúböszörményi egység mellett. A tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Az úttestre törmelék szóródott, így egy időre a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt. A műszaki mentést a Hajdú-Bihar vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.

Tűz volt egy garázssoron késő este Debrecenben, a Kemény Zsigmond utcában. Berendezési tárgyak égtek egy garázsban, de a tűz máshova nem terjedt át. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat – adta tudtunkra a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vármegyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában