Sziréna

2023.02.17. 12:11

Szórakozásból rongáltak a bagaméri gyerekek – jelentős anyagi kár keletkezett

Egy telephelyre szöktek be.

Szórakozásból kövekkel betörték a busz szélvédőjét és több alkatrészt is letörtek a daruról

Forrás: police.hu

A bejelentés 2022 májusában érkezett a rendőrségre arról, hogy egy bagaméri telephelyen ismeretlenek megrongáltak egy buszt és egy darut. A police.hu pénteki közlése szerint a rendőrök részletes helyszíni szemlét tartottak, majd rövid időn belül azonosítottak három gyermekkorú, valamint egy fiatalkorú fiút, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a fiatalok beugrottak a telephely kerítésén, majd pusztán szórakozásból kövekkel betörték a busz szélvédőjét és több alkatrészt is letörtek a daruról. A rongálásuk összérteke meghaladta az 1,4 millió forintot.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Kihallgatásukon mind a négyen beismerő vallomást tettek. A három fiú életkorára való tekintettel az eljárást megszüntették, viszont fiatalkorú társuknak rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie. A Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai a nyomozást elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Forrás: police.hu


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában