Ügyeleti hírek

2023.02.19. 10:37

Komádiban kigyulladt egy elektromos doboz, Hajdúbagoson a gáz szivárgott

Több helyre is riasztani kellett a katasztrófavédelem embereit.

Szombaton is többször vonultak a tűzoltók

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szombat hajnalban Komádiban, a Kórház utcában egy családi ház előszobájában az elektromos doboz gyulladt ki. A tűz tovább terjedt a ház födémjére is. A komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Senki sem sérült meg, de ideiglenesen a ház lakói rokonokhoz költöztek - olvasható a katasztrófavédelem közleményében. 

Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú főúton egy mikrobusz és egy kisteherautó ütközött össze. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba.

A szél megbontotta szombaton egy épület lemeztetejét Nyíradonyban, a Vörösmarty utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal visszarögzítették a meglazult részeket, hogy az a forgalmat ne veszélyeztesse tovább.

Szombat este Hajdúbagoson, a Nagy utcában egy családi ház kertjében lévő gázcsonkból szivárgott a gáz. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a területet biztosították a gázszolgáltató kiérkezéséig. A gázszolgáltató szakemberei a szivárgást megszüntették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában