Sziréna

2023.01.23. 11:31

Fiatalok vertek meg és raboltak ki egy idős nyíradonyi asszonyt – a támadók közül kettő még csak 14 éves

Súlyos sérüléseket okoztak a nyugdíjasnak.

Forrás: police.hu

Rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság négy fiatallal szemben, akik egy nyíradonyi idős hölgyet bántalmaztak, majd ki is rabolták őt.

A rendőrségre január 20-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy Nyíradonyban ismeretlenek rátörték az ajtót egy nyugdíjasra. A 78 éves asszonyt megfenyegették, megverték, majd felforgatták a házát – tudatta hétfői közlésében a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 5 régi mobiltelefont és egy porszívót tulajdonítottak el, körülbelül 30 ezer forint értékben.

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és mentőt hívtak a sértetthez, aki mint később kiderült, súlyos sérüléseket szenvedett a bántalmazások következtében. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak az elkövetők felkutatása érdekében. Másnap reggel négy helyi fiatal került a látókörükbe.

Két 14 éves fiút, valamint egy 18 és egy 20 éves fiatalt állítottak elő. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában