Sziréna

2022.12.02. 09:19

Debreceni tragikus gázolás: az áldozat testvére alig tudta felfogni, mi történt öccsével – Fotókkal, videóval

A kerékpáros a barátnőjéhez tartott szerda délután, amikor elütötték.

Forrás: Tóth Imre

Ahogy azt portálunk is megírta, szerda délután halálra gázoltak egy kerékpáros férfit a debreceni Salakos utcában. Helyszíni információink szerint a személyautó sofőrje elvesztette uralmát a jármű fölött, majd egy fának is nekicsapódott.

A tragédia után a Tények elérte az áldozat testvérét. Mint a hírműsorban elhangzott, a balesetről egy szomszédja szólt neki, de akkor még nem volt biztos, hogy az öccse az áldozat. Amikor a rendőrök közölték vele, hogy a testvére halt meg, nehezen tudta felfogni a hírt. – Volt olyan gyomoridegem, hogy borzasztó. Alvás nyista – nyilatkozta a Tényeknek a férfi, aki azt is elmondta, öccse éppen a barátnőjéhez biciklizett, amikor megtörtént a tragédia.

Mint az a csütörtöki adásban elhangzott,

a 28 éves sofőrnek nem volt jogosítványa, ezt a rendőrök is megerősítették. A Tények úgy tudja, az autó túl gyorsan haladhatott, és a fáról továbbpattanva, az oldalával tarolta le a biciklist.

 Az autót vezető férfi és utasa csak könnyebben sérült meg.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

A körülmények tisztázása érdekében a rendőrök kérik, aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában