Összefoglaló

2022.12.17. 08:08

Ahogy megállt, lángokba is borult egy autó Hajdúszoboszlón

A debreceni és a püspökladányi tűzoltóknak is kellett vonulniuk kidőlt fák miatt. Ügyeleti hírek péntekről.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Tövestől kifordult, majd egy villanyoszlopnak dőlt egy nyolc méter magas diófa pénteken reggel Püspökladányban, egy Zrínyi utcai családi ház hátsó kertjében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be – olvasható a megyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Derékban meghasadt egy nyolc méter magas fa tegnap délelőtt Debrecenben, a Cserfa utcában pénteken délelőtt . A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a gyalogosforgalmat is veszélyeztető fát.

Beázás következtében sérült meg egy vályogból épült lakóház teteje Nyíracsádon, a Buzita tanyán pénteken a déli órákban. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók eltávolították a veszélyessé vált födémdarabokat, majd fóliával fedték be a beázott részt.

Közterületen álló, tíz méter magas fa dőlt egy kerítésre a debreceni Heltai Gáspár utcában pénteken kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Menet közben füstölni kezdett, majd megállás után kigyulladt egy személygépkocsi tegnap délután Hajdúszoboszlón, a Turi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. A járműben egy ember utazott, ő még időben elhagyta az autót, így nem sérült meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában