Összefoglaló

2022.11.20. 10:10

Borultak az autók szombaton Hajdú-Bihar megyében

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Megcsúszott és az oldalára borult egy autó szombat hajnalban Hajdúnánáson, a Magyar utcában. A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a kerekeire állították a járművet. A tűzoltók elvégezték az áramtalanítást.

Lesodródott az útról és átszakította a szalagkorlátot egy autó Komádi külterületén. A jármű vezetőjét a helyi önkormányzati tűzoltók feszítő-vágó segítségével szabadították ki a roncsból, majd átadták őt a mentőszolgálatnak. A sérült mentőhelikopterrel került kórházba.

Árokba hajtott egy autó a 4-es számú főúton, Bocskaikert külterületén szombaton délután. A járművet a debreceni hivatásos tűzoltók vontatták ki.

Helyben kaptak riasztást szombat este a létavértesi tűzoltók. Kiesett a falból a kályhacső, ezért a füst visszaáramlott a lakótérbe egy Konyári utcai lakóház egyik szobájában. A tűzoltók eltávolították az égő, parázsló részeket és átszellőztették a házat – számolt be portálunknak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában