Ügyeleti hírek

2022.09.15. 09:46

Két villanyoszlopot is helyre kellett állítani egy szerdai baleset miatt

Bőven akadt dolga a hatóság embereinek a megyében.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Szerda reggel Debrecenben, a 471 számú úton két autó ütközött össze. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik a járműveket átvizsgálták, majd a gázüzemű autó tartályát elzárták - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Zsáka közelében egy személyautó az útról lesodródott és kiütött két villanyoszlopot, emiatt riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat. Az egység átvizsgálta a járművet és áramtalanította azt. Az áramszolgáltató szakemberei is a helyszínre mentek, hogy a kidőlt oszlopokat helyreállítsák.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, ebből négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, egy embert pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből nyolc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában